Політика конфіденційності

редакція від 17.06.2020 року

Команда онлайн-магазину товарів під торговою маркою «Олег Винник» робить усе від нас залежне задля безпеки зберігання та використання отриманих персональних даних від своїх клієнтів. Саме тому, щоб Ви не турбувалися, ми розробили Політику конфіденційності де визначили, яким чином ми будемо використовувати Ваші персональні данні, надані нам при замовленні товарів на веб-сайті «ov-shop.net» (далі – Веб-сайт). Заповнюючи анкету покупця на Веб-сайті та купуючи товар на ньому, Ви даєте безумовну згоду на обробку всіх наданих даних про себе, з метою здійснення замовлення, а також погоджуєтесь із тим, що ознайомлені з переліком своїх прав як суб’єкта даних, згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17. Окремо звертаємо Вашу увагу, що здійснення замовлення на Веб-сайті передбачає передачу Вашої інформації нашим співробітникам.

1. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

  • 1.1. Під час замовлення товару на нашому веб-сайті ми просимо Вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для оформлення та відправки замовлення.
  • 1.2. Укладаючи договір публічної оферти розміщеного за посиланням: https://ov-shop.net/, Ви погоджуєтесь з тим, що повністю ознайомлені та згодні з умовами цієї Політики конфіденційності.
  • 1.3. Під обробкою персональних даних розуміються дії (певні операції) нашої команди з Вашими персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, вилучення, уточнення (оновлення/зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних, а також здійснення будь-яких інших дій з Вашими персональними даними відповідно до чинного законодавства України.
  • 1.4. Обробка персональних даних здійснюється нашою командою наступними способами: обробка персональних даних з використанням засобів автоматизації, обробка персональних даних без використання засобів автоматизації (не автоматизована обробка).
  • 1.5. Метою обробки персональних Ваших даних є можливість відправки замовлень, здійснення взаєморозрахунків, отримання рахунків, квитанцій та інших документів.
  • 1.6. Наша команда не має обмежень при обробці персональних даних у застосуванні способів їх обробки. Заповнюючи анкету покупця, Ви даєте свою згоду на обробку нами наступних Ваших персональних даних: прізвища, імені, по батькові; номерів телефонів; адрес електронної пошти (E-mail), інших відомостей, необхідних для цілей виконання умов публічної оферти.
  • 1.7. Видалення Ваших персональних даних здійснюється за Вашою заявою і є підставою для розірвання публічної оферти.
  • 1.8. Погоджуючись з умовами публічної оферти, Ви погоджуєтесь з поширенням своїх персональних даних співробітникам нашої команди, необхідних для досягнення мети та цілей публічної оферти.
  • 1.9. Погоджуючись з умовами публічної оферти, Ви надаєте згоду на те, що Ви ознайомлені  (без додаткового повідомлення) з положеннями Закону України «Про захист персональних даних» і про мету обробки даних, які Ви передаєте нашій команді.
  • 1.10. Ми гарантуємо, що будемо використовувати  отримані від Вас персональні дані не інакше, як з метою виконання умов публічної оферти.

2. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

  • 2.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу.2.2. Наша команда використовує тільки сучасні технології для забезпечення конфіденційності персональних даних, а також інших даних, які надають Покупці при заповненні реєстраційних онлайн-форм, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

3. НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМ ОСОБАМ

  • 3.1. Ми робимо все, що від нас залежить, щоб надати Вам доступ до ваших особистих даних і виправити їх, якщо вони невірні, або вилучити за Вашим запитом, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом, або не обумовлено законними діловими цілями.3.2. Ми не надаємо інформацію про Вас третім особам не інакше, як на підставі Вашої згоди.

4. ЗМІНИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  • Ця політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, будуть публікувати на цій сторінці.
  • Для отримання відповідей на додаткові запитання щодо політики конфіденційності або щодо запиту на видалення інформації Ви може зв'язатися з нами через веб-сайт або використовуючи адресу електронної пошти: [email protected]
Кошик
0 шт.
На жаль, ще немає товарів у кошику.
Додайте товари в кошик і оформіть замовлення
Оформлення замовлення
На суму: 0.00  грн.
png

Ваше звернення надіслано!

Ми зможемо відповісти у найкоротші сроки.